Uudiskiri Instagram Facebook
 
Pastaroad

Pasta mereandidega

Pastaroad

Pasta mereandidega

Elen Kööp
PrindiSoovita sõbrale
Retseptivõistluselt "Kala teeb head"
Retsept
portsjonile
300 g spagetid
200 g mereandide mix
5 cm Ingverijuur
4 küünt Küüslauk
1 kimp Lehtpetersell
1 klaas Valge vein
1 purk Purustatud tomatid
125 ml tomatipüree
3 spl Hapukoor
0.5 tk Laim
1 spl Kalakaste
1 spl Suhkur
Oliiviõli
Pipar
Parmesan v. muu kõva juust
Keeda spagetid al dente (u. 8min).Samal ajal kuumuta pannil oliiviõli ja lisa sinna hästi peeneks hakitud ingver ja küüslauk ja osa peterselli. Kuumuta kõike keskmisel kuumusel paar minutit, kuid ära lase kõrbema, siis on kõik nässus. Lisa klaas veini ja kuumuta veel natuke ja kui hakkab vaikselt keema, siis lisa purustatud tomatid, tomatipüree, kalakaste, suhkur ja pigista juurde poole laimi mahl. Sega läbi ja kuumuta 5 min. ning siis lisa hapukoor ning lase vaiksel kuumusel podiseda 2-3min. Lõpuks lisa (sulatatud) mereannid ja valmis keedetud spagetid ja sega kõik läbi. Peale raputa ülejäänud värske petersell, õhukesed parmesanilaastud ja värskelt jahvatatud pipar.

KOMMENTAARID

sips 26.dets 2012 09:45
ükskakskolm 26.dets 2012 00:43
millist kalakastet peaks kasutama?
annika 14.veeb 2012 19:22
väga maitsev, teen juba mitmendat korda...
Kats 23.aug 2010 19:26
Kirjeldusest tundub hea :D peaks proovima
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes