Uudiskiri Instagram Facebook
 
Pastaroad

Kreemjas suitsukanapasta

Pastaroad

Kreemjas suitsukanapasta

Signe Anton ja Jaanika Anton
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Signe ja Jaanika Anton
Rammus ja meeldivalt kreemja tekstuuriga suitsukana pasta on hea näljakustutaja ja pastasse sisse toodud väike tšillilisand teeb seest mõusalt soojaks.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
250 g Suitsukana
200 g Šampinjonid
8 tk Päikesekuivatatud tomat
2.5 dl Rõõsk koor 10%-line
200 g Munanuudlid (tomati või tšiliga)
4 spl Toorjuust (tomati- või tšillimaitseline)
Sool
1. Pese ja viiluta šampinjonid ning prae šampinjone 5 minutit, lisa hakitud kana ja päikesekuivatatud tomat. Prae veel paar minutit.
2. Vala pannile kohvikoor ja lisa toorjuus ning kuumuta kastet segades, kuni see tõuseb keema ja toorjuust on sulanud. Kui vaja, maitsesta kastet soolaga. Keeda ja kurna pasta ning vala kaste pastale. Sega läbi, serveeri kohe.

Kreemjas suitsukanapasta

KOMMENTAARID

Ly 15.juuni 2018 14:55
ma teen kaheks päevaks
stina 01.veeb 2014 20:31
super hea tuli:)kindlasti teen teinekord veel!
Aivar 05.aug 2013 01:52
Pean ikka ära mainima, et see lihtsalt viib keele alla. Soovitan seda soojalt kõigile, sest see valmib nii kiiresti ja on ikka ülimalt maitsev ka :)
Eret 29.märts 2013 20:34
Tohutult hea pasta! Lisasin ka küüslauku, päikesekuivatatud tomatite asemel panin värsket tomatit ja munanuudlite asemel panin riisinuudlid. Väga hea tuli :D
lihtinimene 19.märts 2013 20:10
Mõnus! Eriti hästi maitses koos punase veiniga - CUMA Malbec 2012
Marianne 26.veeb 2013 10:12
Tõesti väga maitsev söök tuleb selle retsepti järgi! KAsutasin tavalisi munanuudleid ja maitsetut toorjuustu, aga siiski on väga hea!
Gerli 20.jaan 2013 21:11
Väga hea pastaroog. Jah, isegi soojendades on see väga maitsev. Kerge teha ja soovitan kõigile, kes tahavad kiirelt süüa teha :)
Gerda 09.jaan 2013 21:14
Võin julgelt soovitada, väga hea toit! Panin suitsukana veidi rohkem, lisasin küüslauku ka 4 küünt ja toorjuustu panin maitsestamata, sest poes muud polnud. Jagub 4 portsuks.
kapuuts 25.dets 2012 14:08
Väga hea roog.
T.T 24.dets 2012 22:20
kas see on selline toit mida pärast soojendades on ka normaalne süüa?
Laura 18.dets 2012 23:28
Mitmele see ports on? Kas ühele?
GetuKu 10.dets 2012 18:53
Pean ikka ära mainima, et see lihtsalt viib keele alla. Soovitan seda soojalt kõigile, sest see valmib nii kiiresti ja on ikka ülimalt maitsev ka :)
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga