Uudiskiri Instagram Facebook
 
Pastaroad

Pasta arrabiata

Pastaroad

Pasta arrabiata

PrindiSoovita sõbrale
Valmistamisaeg määramata.
Retsept
portsjonile
75 g peekonit
1-2 värsket tšillipiprakauna
2 sl oliiviõli
1 suur sibul, peeneks hakkida
1 küüslauguküüs, peeneks hakkida
500 g hakitud tomateid
soola
musta pipart
500 g pastat
2 sl hakitud peterselli
parmesaniu v. muud kõvat juustu
ValmistusviisHaki peekon ja tšillipiprad. Kuumuta paksupõhjalisel pannil õli, lisa peekon, tsillipipar, sibul ja küüslauk. Keeda keskmisel kuumusel aeg-ajalt segades u 8 minutit. Lisa hakitud tomat ja 1 ¼ dl vett. Maitsesta soola ja musta pipraga. Kata pann kaanega ja keeda kastet tasasel tulel kuni see on tihenenud (u 40 minutit). Kui kaste hakkab valmima, lase suures potis vesi keema, lisa sool ja pane pasta keema. Pastat tuleb keeta kuni see on pehme, kuid hamba all siiski veidi kõva (al dente). Lisa kastmele petersell. Vala kaste pasta peale ja sega õrnalt. Riputa peale riivitud parmesani juustu. ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist. 

Märksõnad

arrabiatapasta

KOMMENTAARID

Liisi 04.jaan 2010 13:12
Arrabiata see küll pole kui juba peekon sees.
vibu3000 02.juuni 2009 17:13
kuld... puhas kuld
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes