Uudiskiri Instagram Facebook
 
Pastaroad

Fettuccine kuumsuitsulõhefilee ja spinatiga

Pastaroad

Fettuccine kuumsuitsulõhefilee ja spinatiga

Heimar Kuuskler Maitsenaudingud
PrindiSoovita sõbrale
Kokasaate Maitsenaudingud 01.05.2008 retsept
Retsept
portsjonile
100 g Fettuccine
1 tl Soolahelbed
2 sl Oliiviõli
1 sl Või
1 tk Šalottsibul
1 sl Tšillipulber
50 ml Valge vein
3 tk Tomat
100 g kuumsuitsu lõhefilee
50 g värske spinat
Aseta kuuma potti oliivõli ja või ning prae kuumas potis šalottsibulasektorid, lisa vein ja lase keeda seni kaua, kuni veinist on alkohol välja aurustunud. Seejärel lisa tükeldatud tomat, tšillipipar, maitsesta maldon helbesoola ja värskelt jahvatatud must terapipraga. Hauta 5-7minutit, lisa sool, keedetud fettucine toorpasta, kuumsuitsulõhefilee ja vahetult enne serveerimist värsked pestud spinatilehed.

Uued retseptid

Lavaššis küpsetatud kana

Kanaliha
Lavaššis küpsetatud kana