Uudiskiri Instagram Facebook
 
Pastaroad

Spagetid broilerifilee ja punase pestoga

Pastaroad

Spagetid broilerifilee ja punase pestoga

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Kiiresti valmiv argiroog, kui teha punane pesto juba varem valmis. Pesto säilib külmkapis kuni kaks nädalat.
Retsept
portsjonile
300 g Spagetid
2 fileed Broiler
250 g Kirsstomatid
Sool
Must pipar
PUNANE PESTO (VÕID KA POEST OSTA)
1 purk (nt santa maria päikesekuivatatud tomatid õlis
3 küünt Küüslauk
100 g seedermänni seemned või india pähklid
0.5 tl Sool
100 g Parmesani
peale
Basiilik (värske)
Püreesta köögikombainis päikesekuivatatud tomatid koos õliga, küüslauguküüned, seedermänniseemned ja sool. Lisa riivitud Parmesani juust ning sega ühtlaseks. Kui ostad pesto poest, siis hakka siit lugema:Keeda spagetid soolaga maitsestatud vees pehmeks. Pruunista tükeldatud kanafileed pannil, maitsesta soola ja musta pipraga. Kurna spagetid ning sega 4 sl punase pestoga. Lisa kanafilee ja poolitatud kirsstomatid. Puista peale basiilikut ning serveeri kohe. Retsept on mõeldud neljale inimesele.

KOMMENTAARID

katsetaja 07.apr 2010 21:23
Toit sai maitsev ning väga kiirelt valmiv. Punase pesto asemel kasutasin rohelist "Oilio" pestot. Proovige kindlasti.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes