Uudiskiri Instagram Facebook
 
Pastaroad

Pasta küüslaugu, tšilli ja suitsupeekoniga

Pastaroad

Pasta küüslaugu, tšilli ja suitsupeekoniga

Angeelika Kang 100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Lihtne ja kiire argiroog, millele lisavad tulisust ning vürtsi küüslauk ja tšilli.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
300 g Tagliatelle
0.5 dl Oliiviõli
4 küünt Küüslauk
1 kaun Tšilli
100 g Peekon (toorsuitsu)
1 peotäis Petersellilehed
Keeda pasta soolaga maitsestatud vees al dente. Kuumuta kastrulis õli. Lisa hakitud küüslauk ja tšilli ning kuumuta hetke. Lisa ribadeks lõigatud peekon, kuumuta veel veidi ja tõsta tulelt. Sega juurde nõrutatud pasta ja hakitud petersell. Serveeri kohe. Retsept on mõeldud neljale inimesele.

KOMMENTAARID

pasta-sõber 13.dets 2011 19:37
Väga hea ! Panin juurde veel sibulat (tavaline valge sibul), lõpuks valasin kohvikoorega üle ja lisasin veidi punet. Vägaväga maitsev tuli
Köögihull 13.dets 2011 18:26
Nämmnämmmm Niiiiiiiiiiiiiiiiiii-
iiiiiiiiiiiiiiiiii maitsev:P
Hindaja 04.okt 2010 15:11
imemaitsev :P
jahumees 09.okt 2009 13:14
head soovitused:P
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool