Uudiskiri Instagram Facebook
 
Pastaroad

Pasta arrabiata tšilliga

Pastaroad

Pasta arrabiata tšilliga

Angeelika Kang 100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Arrabiata tähendab tõlkes "kurja, raevukat", seda roa tšillisisalduse tõttu. Eriti hästi maitseb vürtsikas ja kevadine pasta arrabiata koos valge veiniga.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
400 g Penne
5 tk Tomat
1 tk Tšilli (punane, terav, näiteks Jalopeno)
2 küünt Küüslauk
Oliiviõli
Sool
Must pipar
PEALE
Parmesani
Basiilik (värske)
Keeda penne rohkes vees pehmeks. Kuumuta pannil õlis peenestatud küüslauku ja tšillikaunu, õhukesteks ratasteks lõigatud sibulat ning kuubikuteks tükeldatud tomateid mõni minut. Lisa ka veidi pastakeeduvett, maitsesta soola-pipraga. Sega panni sisu kuuma keedetud ja nõrutatud pastaga. Serveerimisel puista peale riivitud Parmesani ( või juustunoaga tõmmatud Parmesani laaste ) ja värskeid basiilikulehti. Retsept on mõeldud neljale inimesele.
IDEE: Kes tšilli tulist maitset ei armasta, asendagu tšilli magusa paprikaga.

KOMMENTAARID

siirikirikal 13.okt 2011 09:00
norija: ega jõudnud tõesti. Tänan igal juhul märkuse eest. Arvan, et paprika all on pealkirjas tegelikult mõeldud t?illit. Mõlemad on samad kapsikumid, üks lihtsalt terav ja teine magus :). Mõne aja eest valitses neis nimetustes üks suur segadus, aga parandasin nüüd pealkirja ära.
norija 12.okt 2011 18:25
noh, koostisesse ei jõudnudki pealkirjas mainitud "paprika"? :D
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool