Uudiskiri Instagram Facebook
 
Pastaroad

Panniroog grillvorstide ja nuudlitega

Pastaroad

Panniroog grillvorstide ja nuudlitega

Maire Suitsu 100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Toekas ja vürtsikas

20-40 min

Retsept
portsjonile
0.5 kg grillvorstikesed
Õli praadimiseks
1 tk Sibul
2 tk Porgand
1 tk Paprika
2 tk Küüslauk
1 purk Purustatud tomatid
1 dl Magus tšillikaste
250 g Hiina munanuudlid
Petersellilehed
Viiluta vorstikesed, lõika porgandid ja paprika õhukesteks viiludeks. Pruunista vorstid kiiresti õlis ja tõsta pannilt ära. Kuumuta peenestatud sibulat ja porgandiviile kõrgel kuumusel pidevalt segades 3 minutit. Lisa paprika ja kuumuta veel 3 minutit. Lisa peenestatud küüslauk, tomatihoidis ja tšillikaste ning lase 5 minutit tasakesi podiseda.Lisa vorstiviilud ja sega läbi. Keeda munanuudlid (või tavalised nuudlid) pakendi õpetuse järgi pehmeks, nõruta ja sega köögiviljade juurde. Raputa peale hakitud siledaid petersellilehti. 

KOMMENTAARID

Laura 25.okt 2010 17:26
Olen mitmeid kordi valmistanud, väga maitsev. Soovitan mango-t?illikastet. Toit jääb erilise maitsega:)
llo 04.nov 2009 15:07
Ei oska täpselt öelda , aga ma arvan, et mingi 4/5 inimest saavad söönuks.
aa 16.nov 2008 22:58
mitmele inimesele see on?
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Pardi-ja sea rillette

Pidu
Pardi-ja sea rillette