Uudiskiri Instagram Facebook
 
Pastaroad

Cannellonid kreemja pardi ja musta trühvli raguuga

Pastaroad

Cannellonid kreemja pardi ja musta trühvli raguuga

Imre Kose Stiil
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Stiil
Staarkoka Imre Kose retsept
Retsept
portsjonile
20 tk Cannelloni
1 sl Õli
2 sl Või
2 tk Šalottsibul
3 dl Valge vein
1 l seenepuljong
4 -5 oksa Tüümian
Must pipar
0.5 tk Sidruni riivitud koor
2 tk Pardikoivad
2 dl Rõõsk koor
100 g Parmesani v. muud kõvat juustu
1 tk Must trühvel, õhukeselt viilutatud
1 sl trühvliõli
• kupata cannelonid soolaga maitsestatud vees 2–3 minutit ja kurna külma vee all
• passeeri kastrulis või ja õli seguga kiirelt šalottsibul ja lisa valge vein
• keeda pool veini kogusest kokku
• lisa puljong, tüümian, pipar ja sidrunikoor ning pardikoivad
• hauta keskmisel kuumusel, kuni pardikoivad on küpsed ja liha tuleb kondi küljest lahti, vajaduse korral lisa vahepeal puljongit, et koivad oleksid vedelikuga kaetud
• tõsta koivad vedelikust, puhasta liha ning tükelda
• püreeri sibul puljongiga blenderis või saumikseriga siledaks
• aseta leende tagasi pardikuubikud, lisa koor ja trühvlid
• kontrolli maitset, lisa vajaduse korral soola-pipart ja maitsesta lõpuks trühvliõliga
• aseta cannelonid ahjuvormi ja täida kastmega, ülejäänud kaste kalla üle vormi
• puista üle parmesaniga, jahvata pinnale musta pipart ja küpseta eelkuumutatud ahjus 180 kraadi juures, kuni pealispind on kuldpruun
• serveeri kohe näiteks rukolasalatiga

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool