Uudiskiri Instagram Facebook
 
Pastaroad

Farfalle mereandidega

Pastaroad

Farfalle mereandidega

Angelica Udeküll ajakiri Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard
Pasta juurde sobivad igasugused kalalised ja mereannid.
Retsept
portsjonile
120 g Farfalle
2 küünt Küüslauk
1 tl Ingver (hakitud)
0.33 tk Tšillikaun
1 tk Punane sibul
0.5 tk Paprika
0.5 tk laimi mahl
150 g mereandide segu
20 ml Valge vein
Suhkruherned
Värske till
Haki küüslauk, ingver ja tšilli peeneks.
Kuumuta pannil õli ja lisa hakitud maitseained.
Viiluta sibul ja paprika ning lisa samuti pannile.
Lisa pannile mereandide segu ja kuumuta kergelt.
Vala juurde valge vein ja pigista sekka ka laimi mahl.
Keeda pasta, kurna ja lisa pannile.
Vahetult enne roa valmimist lisa juurde suhkruherned.
Sega ja serveeri värske tilliga.
# Mereande ei tohi väga kaua kuumutada, kuna siis muutuvad nad maitsetuks ja kummiseks ning on ebamugavad süüa.

Uued retseptid

Kaalika-kruubisupp suitsulihaga

Argitoidud
Kaalika-kruubisupp suitsulihaga