Uudiskiri Instagram Facebook
 
Pastaroad

Vürtsikas nuudliroog

Pastaroad

Vürtsikas nuudliroog

Pille Enden 100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Garam masala maitsesegu annab lihtsale hakkliha
ja tomatiga nuudliroale idamaist hõngu.
Olgugi, et tegu on kiire argiroaga, sobib seda tänu
eksootilisele maitsele pakkuda ka külalistele.
Retsept
portsjonile
400 g veisehakkliha
2 sl Oliiviõli
1 tk Sibul
2 küünt Küüslauk
tükike värsket ingverit
400 g Purustatud tomatid
1 konserv (227g) purustatud ananass
2 sl Palsamiäädikas
0.5 dl Sojakaste
1 sl Suhkrusiirup
0.5 tl Cayenne'i pipar
2 tl Garam masala
300 g nuudlid
5 dl keev vesi
Petersellilehed
sool, pipar
Pruunista hakkliha wok-pannil oliiviõlis. Lisa hakitud sibul, küüslauk ja ingver. Kuumuta veel mõni minut ning vala hulka tomati- ja ananassikonserv, palsamiäädikas, soja, siirup ja muud maitseained. Sega hulka nuudlid ja keev vesi ning hauta umbes 10 minutit, kuni nuudlid on pehmed. Vajadusel lisa veel vett. Sega hulka hakitud petersellilehed ja maitsesta soovi korral veel soola-pipraga.

KOMMENTAARID

Teisi Päev 11.veeb 2012 19:18
Paha ei olnud. Teist korda ei tee.
Jan 30.juuni 2011 15:51
autor võiks ikka kirjutada mis siirupit ma sinna panema pean.
emma 06.jaan 2011 15:38
suhkrusiirupit, ma eeldan.
kkok 23.okt 2010 12:21
1sl siirupit. mis krdi siirupit??
Elekas1 02.juuni 2010 12:49
Minule maitses väga.
Evelin 28.apr 2009 18:18
Hea aga ei midagi erilist. Tõenäoliselt ma seda enam rohkem ei valmista.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga