Uudiskiri Instagram Facebook
 
Pastaroad

Seene-arrabbiata

Pastaroad

Seene-arrabbiata

Kaie Mei Oma Maitse
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Seljamaa Fotostuudio
Tuliterava tšilliga pastade vihjeks on sõna “arrabbiata”. Mahedad
seened sobivad hästi seda kooslust rikastama.

20-40 min

Retsept
portsjonile
Oliiviõli
200 g meelepäraseid söögiseeni
1 kaun Tšilli
2 küünt Küüslauk
4 dl Tomatikaste
soola, suhkrut
400 g Penne-pasta
Prae seened õlis kerge pruunistumiseni, maitsesta soolaga ning eemalda siis pannilt. Kuumuta hakitud tšillit ja küüslauku samal pannil ning lisa siis tomatikaste. Keeda ühtlaseks ning maitsesta vajadusel soola ja suhkruga. Lisa keedetud pasta ja praetud seened, sega läbi ning serveeri kohe.

KOMMENTAARID

pff 05.veeb 2012 12:29
Kuule inzz siis sa sööd ju lihtsalt seene - tomatikastet . Vt - http://en.wikipedia.-
org/wiki/Arrabbiata_-
sauce Tegin
ja nämm nämm.
inzz 20.aug 2011 10:51
mina realiseerin seda retsepti ilma tsillita ning meeldib väga.
mann 27.veeb 2011 14:57
T?illi ongi see, mis " arrabiata" nimetuse ju teeb !
kes 02.okt 2010 18:26
kes minuga samalt ip'lt kommenteerinud on?
lol 02.okt 2010 18:24
miks nii palju tsillit vaja? pool kauna on isegi liig mis liig...pigem mitte üldse.
eve 02.okt 2010 18:01
panin ühe 1kauna tsillit 8 jaoks muidu oli kaks aga ikka oli liig mis liig ..:(
a. 21.sept 2010 12:27
nõustun eelmisega:A
saara 19.sept 2010 17:07
super roog.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Pardi-ja sea rillette

Pidu
Pardi-ja sea rillette