Uudiskiri Instagram Facebook
 
Pastaroad

Spagetid kirsstomatite ja kapparitega

Pastaroad

Spagetid kirsstomatite ja kapparitega

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Samal ajal, kui tomatid koos kapparitega oliiviõli-basiilikukastmes maitsestuvad, jõuad valmis keeta spagetid. Kiire ja maitsev pastaroog, mida sobib süüa nii kuumalt kui külmalt.
Retsept
portsjonile
200 g Kirsstomatid
4 küünt Küüslauk
30 tk Kapparid (väiksed)
1 dl Oliiviõli
10 lehte Basiilik (värske)
300 g Spagetid
SERVEERIMISEKS
Parmesani juust
Must pipar
Poolita tomatid, tükelda küüslauguküüned, rebi basiilikulehed väiksemateks tükkideks. Pane kõik ained koos kapparite ja oliiviõliga suurde kaussi, maitsesta soola ja pipraga ning lase seista. Keeda spagette soolaga maitsestatud vees ja nõruta. Tõsta spagetid tomatisegule ja sega läbi. Tõsta taldrikutesse, jahvata veskist musta pipart, riivi peale ohtralt Parmesani juustu ja serveeri kohe.

KOMMENTAARID

Trintsu 11.märts 2011 21:13
Meie pere lemmik. Basiilika, küüslauk, krisstomatid-super kooslus
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga