Uudiskiri Instagram Facebook
 
Pastatoidud

Pasta-hakkliharoog

Pastatoidud

Pasta-hakkliharoog

Ruth Selveri köök
PrindiSoovita sõbrale
Särtsakas pastaroog
Retsept
portsjonile
500 g hakkliha
2 sl ōli
1 sellerivars
1 sibul
1 küüslauguküüs
1 tl soola
jahvatatud musta pipart
1 tl tšillimaitseainet
1 tl kuivatatud punet
2 purki purustatud tomateid
5 dl vett
250 g sarvekesi
Valmistusviis
Kuumuta peenestatud sibul, küüslauk, varsseller ja hakkliha pannil mõõdukal kuumusel pidevalt segades kuni liha punane värvus on kadunud.
Lisa ülejäänud ained peale pasta ja hauta kaane all vaevalt keevana 15 minutit.
Kalla suuremasse keedunõusse, lisa pasta ja lase pehmeks haududa, vajadusel kalla juurde vett või tomatimahla.

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool