Uudiskiri Instagram Facebook
 
Pastatoidud

Mannaklimbid

Lisand selgetele suppidele.
Retsept
portsjonile
3/4 klaasi vett või puljongit
soola
(suhkrut)
20 g margariini või võid
1 muna
75 g mannat
Keevale vedelikule lisatakse sool ja rasvaine ning sõristatakse hulka manna, seejuures pidevalt segades. Kuumutatakse segades, kuni taigen muutub ühtlaseks ning tõmbub nõu seinte küljest lahti. Seejärel jahutatakse segu 60-70 kraadini ja lisatakse muna. Tainas klopitakse ühtlaseks, jahutatakse. Kahe lusika abil võetakse klimbid ja keedetakse maitsestatud vees. Taina võib ka rullida sõrmejämeduseks ning lõigata sellest sõrmejämedused klimbid.

Märksõnad

mannaklimbid

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga