Uudiskiri Instagram Facebook
 
Pastatoidud

Särtsakas pasta-hakkliharoog

Pastatoidud

Särtsakas pasta-hakkliharoog

Toidutare Maire Suitsu
PrindiSoovita sõbrale
Maitsev pajaroog
0,5 kg hakkliha
2 sl õli
1 sellerivars
1 sibul
1 küüslauguküüs
1 tl soola
näputäis jämedalt jahvatatud musta pipart
1 tl tshillimaitseainet
1 tl kuivatatud punet
1 purk purustatud tomatit
1 l vett
250 g sarvekesi
 
Kuumuta peenestatud sibulat, küüslauku, varssellerit ja hakkliha pannil mõõdukal kuumusel pidevalt segades, kuni liha punane värvus on kadunud. Lisa ülejäänud ained peale pasta ja hauta kaane all vaevalt keevana 15 minutit. Kalla suuremasse keedunõusse, lisa pasta ja lase pehmeks haududa; vajadusel kalla juurde vett või tomatimahla.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kaalika-kruubisupp suitsulihaga

Argitoidud
Kaalika-kruubisupp suitsulihaga