Uudiskiri Instagram Facebook
 
Pastatoidud

Mantud

Korea roog. Nuudlitainast taskud toore liha-kapsa-sibula täidisega. Mantusid süüakse salatitega. Erilise maitse annab neile tšillikaste, mida on lihtne ise valmistada.
Retsept
portsjonile
200 g jahu
1 tk muna
1 dl vesi
sool
500 g *liha
150 g Valge peakapsas
3 tk Sibul
sool
Must pipar
Täidise jaoks lõigake toores liha hästi peenetks ribadeks, segage hakitud sibula, kapsa, soola ja pipraga. Segage veetsm jahust, munast ja soolast sitke nuudlitainas. Rullige see hästi õhukeseks. Lõigake tainast ümbrikud mille keskele asetage paar lusikatäit täidist. Seejärel kuumutage mantusid aurus umbes 30 minutit. Mantusid süüakse salatitega, erilise maitse annab neile tšillikaste, mida serveeritakse pisikeses kausis. Tšillikastme tegemiseks ajage tšillikaun läbi hakklihamasina ning lisage nii palju õli, et kaste saaks paraja paksusega.

Märksõnad

mantud

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kaalika-kruubisupp suitsulihaga

Argitoidud
Kaalika-kruubisupp suitsulihaga