Uudiskiri Instagram Facebook
 
Pastatoidud

Pastakook

Maitsev panniroog

20-40 min

Retsept
portsjonile
0.5 tk muna
0.25 tl sool
0.25 dl piim
1.25 dl keedetud spagetid
0.125 tl must pipar
0.25 tl Pitsamaitseaine
Petersell
0.25 sl õli
25 g riivitud juust
Klopi munad soola ja piimaga lahti, sega juurde spagetid, maitseained ning hakitud petersellilehed. Kuumuta pannil õli ja tõsta pool spagetisegu pannile, vajuta lusikaga tasaseks. Raputa peale riivjuust, kata ülejäänud spagetiseguga ja suru jälle tasaseks. Küpseta väikesel kuumusel 7–8 minutit. Koogi ümberkeeramiseks libista kook soviva suurusega vaagnale, pane pann, põhi üleval, vaagna peale ja keera mõlemad koos ringi. Küpseta ka teist poolt 7–8 minutit. Libista valmiskook vaagnale ja lõika kääridega neljaks. Paku juurde tomatisalsat, ketðupit või meelepärast pastakastet. NB! Roale tõhusust lisav riivjuust riputatakse kihtide vahele seetõttu, et otse panni vastu puutudes läheks juust kõrbema ja omandaks ebameeldiva maitse. 

Märksõnad

toidutarepastakook

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes