Uudiskiri Instagram Facebook
 
Pastatoidud

Penne rukola salatiga

Pastatoidud

Penne rukola salatiga

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Lõuna-Euroopa päritolu rukola salat annab pastaroale meeldivalt vürtsika varjundi, sink ja suitsujuust lisavad veelgi maitsekust.

20-40 min

Retsept
portsjonile
400 g penne
150 g rukola
120 g prosciutto sink või toorsuitsu seaseljafilee
2 dl toidukoor või vahukoor
160 g suitsujuust
Sool
Must pipar
Keeda penne rohkes soolaga maitsestatud vees pehmeks. Pese rukola salat, kuivata ning tükelda. Lõika prosciutto kuubikuteks ja suitsujuust kangideks. Kuumuta potis koor, lisa sink ja suitsujuust ning hauta mõni minut. Lisa ka roheline salat, hauta veel mõni minut. Viimaks lisa äsjakeedetud penne, sega läbi ja hauta pool minutit, et maitsed seguneksid. Serveeri kohe. Retsept on mõeldud neljale iniesele.

Märksõnad

salatigarukolapenne

KOMMENTAARID

DjaJ 09.juuni 2012 19:10
Väga meeldib, lisasin kaunistusena peale kirsstomateid ja värsket tilli.
Mufalda 01.juuni 2010 21:31
Täitsa hea. Rukolat võib veitsa vähem kah olla, mul oli metsik rukola ja see tegi toidu natsa kibedaks. Lihaollusena kasutasin peekonit, sest vajas ära kasutamist. Mulle muidugi maisteb suitsujuust väga.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool