Uudiskiri Instagram Facebook
 
Riisiroad

Jasmiiniriis ananassi ja porrulauguga

Riisiroad

Jasmiiniriis ananassi ja porrulauguga

Toidutare.ee
PrindiSoovita sõbrale
Sobib kanaroogade lisandiks.

kuni 20 min

Retsept
1 tk Porrulauk (väike)
3 dl Jasmiiniriis
1 tl Kardemon
1 tl Kurkum
1 spl Õli
4 dl Vesi
3 dl Ananassikompott (tükeldatud)
Kookoshelbed
Pese porrulauk hoolega puhtaks ning seejärel tükelda peenikesteks tükkideks. Hauta porrulauk väheses õlis pehmeks ning maitsesta kardemoni ja kurkumiga. Pese jasmiiniriis kergelt läbi, nõruta ning lisa see porrulaugu-maitseainete segule. Sega juurde vesi, ananassisegu ning maitse järgi kookosehelbeid. Vahepeal segades hauta 10-12 minutit. Enne serveerimist lase kaane all umbes 5 minutit haududa. Serveeri kanaroogade lisandiks.

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga