Uudiskiri Instagram Facebook
 
Riisiroad

Hakklihapada

Riisiroad

Hakklihapada

Ruth Maire Suitsu
PrindiSoovita sõbrale
Hakkliha-riisipada ubadega.
Retsept
portsjonile
400 g hakkliha
1 sl õli
1 keskmine sibul
3 küüslauguküünt
2 kotikest(250g)Uncle Ben`s pikateralist riisi
6 dl vett
1 purk purustatud tomatit
tšillimaitseainet
purustatud musta pipart
kuivatatud punet
1 purk punaseid ube
1 purk konservmaisi
  Kuumuta peenestatud sibulat ja küüslauku suure hautamisnõu põhjas või sügaval kaanega pannil õlis 5 minutit, tõsta vahukulbiga ära. Kuumuta seejärel lahtinäpitud hakkliha kuni hallika värvuseni, ära lase pruunistuda. Lisa vesi, sibulasegu, riis ja hauta 25 min ehk kuni riis on peaaegupehme. Lisa vajadusel vedelikku. Kalla juurde tomatihoidis, lisa maitseained, nõrutatud mais ning hauta veel 5-10 min. Viimasena lisa rohke voolava vee all sõelal loputatud ja nõrguda lastud oad, tomatiga oahoidis lisa otse purgist koos vedelikuga. Sega ettevaatlikult, et ube mitte purustada ning kuumuta rooga madalal kuumusel kaane all mõni minut.  

Märksõnad

ruthhakklihapada

KOMMENTAARID

Kodukokk 18.sept 2012 19:48
Superhea sai:) Tegin tavalise pikateralise riisiga, keetsin enne teises nõus valmis, purustatud tomatid asendasin paari supilusika tomatipastaga ja punased purgioad asendasin keedetud aedubadega, maisikonservi panin pool kogust ja küüslauku panin ühe suure küüne. Terve pere sõi ja kiitis::Y
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga