Uudiskiri Instagram Facebook
 
Riisiroad

Värvikas riisiroog

Riisiroad

Värvikas riisiroog

Ruth Maire Suitsu
PrindiSoovita sõbrale
seente, herneste ja paprikaga riisiroog
Retsept
portsjonile
1 sl õli
1 sibul
2 küüslauguküünt
3 dl sõmerat riisi(Bosto)
2 tl karrit
9 dl vett + 2 kanaleemekuubikut
näputäis cayenne´I pipart
1 suur punane paprika
2 dl külmutatud herneid
100 g pisikesi šampinjone
300 g praejääke, taist sinki või vorsti
1 dl paprikatäidisega rohelisi oliive
Kuumuta peenestatud sibul ja küüslauk õlis läbipaistvaks, lisa riis ja karri.
Kuumuta segades paar minutit, kalla juurde leem ja Cayenne´i pipar ning lase 15 min vaikselt haududa.
Sega juurde herned ja šampinjonid ning tükikesteks lõigatud paprika, vajaduse korral lisa keeva vett, hauta veel 5-7 minutit.
Sega juurde lihatükid ja nõrutatud oliivid, lase kaane all läbi kuumeneda ja serveeri.

KOMMENTAARID

siirikirikal 29.apr 2008 11:22
Ei pea. Riis saab niigi kuumutamist ja hautamist pea 25 minutit, sellest piisab sõmerale riisile.
küsija 29.apr 2008 11:16
Kas riisi enne keetma ei pea?
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool