Uudiskiri Instagram Facebook
 
Riisiroad

Hakkliharisotto

Riisiroog hakkliha ja aedviljadega. Valmistamisaeg määramata.
Retsept
portsjonile
1 sibul
2 sl õli
2 dl sõmerat riisi
4-5 dl vett
1 lihapuljongikuubik
1 väike porgand
2 dl tükeldatud aedube
1/2-1 paprika
300 g hakkliha
1/2 tl aroomisoola
1 ml valget pipart (1 ml=maitseainelusikate komplekti kõige väiksem lusikas)
1 ml karrit
peale peterselli
Valmistusviis
Koori ja haki sibul. Kuumuta rasv paksupõhjalises potis. Pane potti riis ja kooritud ning hakitud sibul ja sega, kuni riis muutub klaasjaks. Jälgi, et riis ei pruunistuks. Lisa vesi ja lihapuljongikuubik ning kooritud ja tükeldatud porgand ja oad. Eemalda paprika vars ning seemned, tükelda paprika ja lisa tükid risottole. Keeda toitu aeglaselt kaane all. Rösti pannil hakkliha, maitsesta ning lisa risottole. Keeda, kuni riis ja aedvili on pehmed. Puista valmis risottole rohkesti hakitud peterselli.
 

Märksõnad

hakkliharisotto

KOMMENTAARID

soolapähkel 18.apr 2009 09:01
Mina kasutan kylmutatud juurvilja.Lihtsam variant( juurvilja puhastamine jääb ära). Teen seda kui on kiire. :Y
lila1 10.jaan 2009 17:44
Teen seda risottot Basmati riisi ja veisehakklihaga. Jääb imemaitsev. Eriti hea maitse annab seal karri.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kaalika-kruubisupp suitsulihaga

Argitoidud
Kaalika-kruubisupp suitsulihaga