Uudiskiri Instagram Facebook
 
Riisiroad

Punane riis läätsedega

Riisiroad

Punane riis läätsedega

Parimad kodused toidud
PrindiSoovita sõbrale
Hautatud  riis läätsede, purustatud tomatite, küüslaugu ja basiilikuga. Sobib värviliseks lisandiks praetud kala, liha või vorsti juurde. 

20-40 min

Retsept
4 dl vett
1 lihapuljongikuubik
1 1/2 dl riisi
2 dl läätsi
1/2-1 purk purustatud tomateid
1-2 küüslauguküünt
1 tl basiilikut
1/2 tl soola
1 ml valget pipart (1 ml=maitseainelusikate komplekti kõige väiksem lusikas)

Lase vesi keema, lisa lihapuljongikuubik ja riis ning keeda kaane all 10 minutit. Pane juurde läätsed, purustatud tomatid, peenestatud küüslauk ja maitseained. Keeda veel 10 minutit. Maitse ja vajaduse korral lisa ürte. Paku rooga praetud kala, liha või vorsti juurde.

KOMMENTAARID

mmarja 18.juuli 2010 17:17
Minul jäid 10 minutiga läätsed (kasutasin punaseid läätsi) veel kõvaks, nii et tuli rohkem keeta (ja vett ka natuke juurde lisada)... Aga üldiselt väga mõnus roog. :)
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool