Uudiskiri Instagram Facebook
 
Riisiroad

Šampinjonirisoto

Riisiroad

Šampinjonirisoto

Soome
PrindiSoovita sõbrale
Šampinjonirisotto paprika või tomatiga.

20-40 min

Retsept
portsjonile
0.5 dl riis
1.5 dl vesi
0.25 tk šalottsibul
50 g Šampinjonid
0.75 sl taimeõli
0.25 tk puljongikuubik
0.5 tk Tomat
0.25 tk või suur punane paprika
sool
Must pipar
hakitud värske petersell
Šalott hakkida ning praadida paksu põhjaga potis vähese taimeõliga kuldkollaseks. Lisada kuivad šampinjoniviilud ning segada veidi aega. Lisada taimeõli ja kuiv keetmata riis. Segada, lisada vedelik ning puljonikuubik. Lisada pisikesteks tükkideks lõigatud tomat või paprika ja maitsestada. Enam mitte segada, lasta roal tasasel tulel haududa. Enne serveerimist puistata risoto peale rohkesti peterselli.

Märksõnad

šampinjonirisoto

KOMMENTAARID

ämblik naine 13.mai 2009 19:43
Päris hea oli.Natuke mage,panime sojat juurde.
Luise 19.aug 2005 20:38
Tõepoolest lihtne, odav ja kiire...
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga