Uudiskiri Instagram Facebook
 
Riisiroad

Risotto punase veiniga

Riisiroad

Risotto punase veiniga

Riisiraamat.
PrindiSoovita sõbrale
Tavaliselt kasutatakse risottos valget veini. See imelihtsalt valmiv risotto on tehtud punase veiniga ja lisatud on veiseliha, mis sobib siia ideaalselt. Värv võib küll algul mõjuda ehmatavalt, kuid maitstes ei tule see enam meeldegi.
Retsept
portsjonile
1 tk Sibul
1 küüs Küüslauk
250 g veiseliha
0.5 klaasi kanapuljong kuubikust
1 klaas Risotoriis
2 klaasi kuiv punane vein
100 g Või
praadimiseks õli
Sool
Must pipar
3 oksa Tüümian
PEALE
Parmesan v. muu kõva juust
Haki sibul väikesteks kuubikuteks ja küüslauk peeneks. Lõika veiseliha kuubikuteks. Prae liha oliiviõlis pruuniks. Lisa küüslauk ja sibul, vala peale puljong ning hauta tasasel tulel, kuni vedelik on aurustunud. Lisa riis ja prae 3-4 minutit. Lisa punane vein ning hauta tasasel tulel 20-25 minutit, kuni riis on valmis. Lõpus lisa peeneks hakitud tüümian ja või ning maitsesta soola-pipraga.Retsept on mõeldud neljale inimesele.

KOMMENTAARID

Maimu28 07.juuli 2016 19:20
Üllatvalt normaalne mant
Anetu 27.apr 2011 15:31
Täitsa normaalne
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes