Uudiskiri Instagram Facebook
 
Riisiroad

Riisi-pajaroog

Riisiroad

Riisi-pajaroog

Targu talita.
PrindiSoovita sõbrale
Riisi-pajaroog ürtidega.

40-60 min

Retsept
portsjonile
1 väike rõngas saunavorst
100 g tugevamaitseline suitsusink
1 viil suitsuribi
150 g Kooritud krevett
1 dl õli
1 tk Sibul
2 vart Varsseller
1 tk (punane) Paprika
3 dl kana-,liha- või köögiviljapuljong
2 dl tomatimahl
1.5 dl Riis
Loorber
Paprika (jahvatatud)
Cayenne'i pipar
Tüümian
Pune
Aed-harakputk
Piparrohi
Basiilik (värske)
Petersell
Küüslauk
Köögiviljad lõigata väikesteks tükkideks, sink ja vorst ribadeks. Õli kuumutada paksupõhjalises keedunõus, lisada tükeldatud sibul ja kuumutada, kuni see muutub klaasjaks. Lisada singiribad ja kuiv riis ning kuumutada pidevalt segades, kuni riis hakkab kergelt pruuniks muutuma. Lisada seller ja paprika, valada peale puljong ja tomatimahl. Lisada vürtsid ja ürdid ning kuumutada tasasel tulel kaane all umbes 20 minutit. Segada juurde vorstitükid ja krevetid ning lasta kaane all veel 5 minutit soojas seista. Serveerimisel riputa peale hakitud maitserohelist. Retseptis on pakutud maitsestamiseks sobivaid ürte, enesele meeldivad kombinatsioonid ja kogused tuleb endal leida. Head katsetamist!

Märksõnad

riisi-pajaroog

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga