Uudiskiri Instagram Facebook
 
Riisiroad

Tomatine kanapaella

Riisiroad

Tomatine kanapaella

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Lihtne roog, kus ei pea tingimata ja alati kasutama klassikalisele paellale omaseid mereande. Pakume välja variandi ka kanaga.

20-40 min

valmistusaeg 40 minutit

Retsept
portsjonile
1 tk Sibul
4 küünt Küüslauk
3 dl Riis
1 purk (400 g) Purustatud tomatid
7.5 dl kanapuljong
400 g kanafilee
1 pakk külmutatud herne-maisi-paprikasegu
õli praadimiseks
Paprika (jahvatatud)
Broilerimaitseaine
Haki sibul ja küüslauguküüned ning prae neid pannil õlis umbes 5 minutit. Lisa toores riis, maitseained, purustatud tomatid ja puljong, Lase haududa. Prae teisel pannil tükeldatud kana. Kui riis on peaaegu pehme, lisa riisi-tomatisegule kanatükid ja köögiviljad. Soovi korral sega hulka ka mereannid, sel juhul serveeri rooga koos sidrunisektoritega. Retsept on mõeldud kuuele inimesele.

Märksõnad

tomatinekanapaella

KOMMENTAARID

shiskin 22.jaan 2013 19:30
tegin juba teist korda, suurepärane... vabalt ka muu juurviljaseguga imehea :)
valli 27.nov 2012 16:45
ma tegin ka kuid tegin värsketest tomatitest kaste ja oli väga maitsev.
mari 08.jaan 2012 11:22
tuleb lisada pisut suhkrut, et tomati happesust vähendada.
Merca 13.märts 2011 20:02
väga väga hea teen juba mitmendat korda:D
Stella 17.aug 2010 20:52
Tegin ka väga super, ei olnud küll mingit tomati haput maitset, sitasti tegid lihtsalt:)
Helis1 27.juuni 2010 10:55
Tegin, ei midagi erilist. Tomati hapu maitse käis üle, aga muidu täitsa söödav.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool