Uudiskiri Instagram Facebook
 
Riisiroad

Vürtsikas pilaff suitsuvorstiga

Riisiroad

Vürtsikas pilaff suitsuvorstiga

Rudolf Visnapuu 100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Sandra Urvak
Suitsuvorstist saab teha maitsvaid võileibu, vorme ja ka pilaffi. Ilusat värvi lisab pilafile hernes, vürtsi aga küüslauk, loorber ja must pipar.

40-60 min

Retsept
portsjonile
1 tk Porrulauk
2 küünt Küüslauk
200 g Suitsuvorst viilutatuna
2 klaasi Pikateraline riis
1 leht Loorber
1 l Kanapuljong
0.75 klaasi Herned
sool, must pipar
Oliiviõli
Lõika porru ratasteks ja haki küüslauk peeneks. Prae porrut ja küüslauku 2–3 minutit oliiviõlis. Lisa suitsuvorst ja prae veel 2 minutit. Lisa riis ning prae veel 3–4 minutit. Vala juurde puljong, lisa loorberileht ja hauta tasasel tulel 20–25 minutit. Paar minutit enne valmimist lisa herned. Lõpus maitsesta soola ja musta pipraga.

KOMMENTAARID

Ruudike 07.märts 2011 18:59
Lihtne ja mõnus toit. Loorber jäi lisamata, sest seda kodus olnud, kuid panin hoopis värsket basiilikut ja värsket rosmariini. Viimane sobib selle toiduga eriti hästi
lonnike 06.dets 2009 23:44
Minu arust oli 2 klaasi riisi liiga palju. Järgmine kord panen 1 klaasi riisi. Muidu oli maitsev. Ja ei pidanud 20 min hautama, 15-st piisas täiesti!
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Pardi-ja sea rillette

Pidu
Pardi-ja sea rillette