Uudiskiri Instagram Facebook
 
Riisiroad

Vürtsikas vorstirisoto

Riisiroad

Vürtsikas vorstirisoto

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Retsept
portsjonile
2 sl õli
2 sl vesi
1 tk sibul
1 tk kõva õun
2 tl Karri
2 tl Paprika (jahvatatud)
0.5 tl Must pipar
0.5 tl jahvatatud ingver
1 l vesi
2 kotikest eeltöödeldud riis
400 g poolsuitsu- või pehme keeduvorst
Kuumuta väikesteks tükkideks lõigatud õuna koos peenestatud sibulaga õli ja vee segus 5 minutit pidevalt segades madalal kuumusel. Kui vesi on aurustunud, riputa segu peale karri, tõsta veidi kuumust ja kuumuta segades veel minut-kaks, et karri maitse, värvus ja lõhn esile tõuseksid. Lisa kohe riis, vesi ja ülejäänud maitseained. Hauta 20–30 minutit, vajadusel lisa vett. Kui riis on saavutanud soovitud küpsuse, lisa tükikesteks lõigatud vorst, sega läbi ja kuumuta veel 5 minutit.

KOMMENTAARID

Jana 09.veeb 2012 17:31
Kusjuures väga hea tuli, ma muidugi lisasin soola ka, mida retseptis polnud mainitud. Väga vürtsikas ta aga polnud, mida pealkiri nagu lubab.
maani 09.aug 2010 16:13
oleneb pakendist, aga enamasti on kotikeses 125 grammi riisi
Muumi 09.aug 2010 15:46
Kui palju see "kaks kotikset riisi" on? (Pole kunagi ostnud sellist riisi ja ei tea)
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes