Uudiskiri Instagram Facebook
 
Salatid

Värske kanasalat

Salatid

Värske kanasalat

Elin Kraaner Oma Maitse
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Ülle Viska
Retsept
portsjonile
keedetud porgand
hernes (külmutatud)
värske kurk
tomat
tükeldatud ananass
suitsukana
Maitsestamata jogurt
Majonees
till
sool
1 Lao kõik salatikomponendid kihiti kaussi.2 Vala peale kaste maitsestamata jogurtist, majoneesist ja hakitud tillist. Vajadusel lisa soola.3 Lase salatil külmkapis maitsestuda.

KOMMENTAARID

mmmk 28.jaan 2010 21:54
Mhm minu teada soola salatitesse ei panda, kuna köögiviljad hakkavad "mahla" jooksma. Ükskord oli lihtsalt selline kogemus, mis te arvate?
maverik 10.juuni 2009 05:55
esimesele kommijale tomat on vaja eemaldada seemnetest ja kui jännida ka nahast, siis ei teki üleuputust
köögihull 06.juuni 2009 23:23
Võib veel seeni ka lisada, päris hea maitsega salat tuleb välja
Elin 05.juuni 2009 22:21
Kui on värskeid rohelisi herneid käepärast võtta, võivad ju need ka olla:)
siirikirikal 28.mai 2009 12:04
ei pea tingimata olema, aga võib ka külmutatuid kasutada.
Riina28 28.mai 2009 11:53
miks peaks need herned külmutatud olema??
... 11.mai 2009 15:21
ei soovita väga panna
... 11.mai 2009 15:21
Tomat teeb asja väga vesiseks
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga