Uudiskiri Instagram Facebook
 
Salatid

Kartuli-pestosalat

Salatid

Kartuli-pestosalat

Pille Enden Kodukiri
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Pesto ja parmesani kaste annab värsketele kartulitele mõnusa
maitse. Kasuta võimalikult väikesi kartuleid.

kuni 20 min

+ külmkapis üle öö

Retsept
portsjonile
800 - 900 g Kartul (väikesed)
4 spl Pesto (roheline)
3 tk Muna
1 - 2 dl Majonees
1 dl Parmesan (riivitud) v. muu kõva juust
Sool
Keeda koorega kartuleid soolakas vees 13-15 minutit. Munad keeda kõvaks, koori ja haki. Sega pesto, munad, riivjuust ja majonees kartulitega. Maitsesta soolaga. Lase öö läbi külmas maitsestuda.

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes