Uudiskiri Instagram Facebook
 
Salatid

Keetmata tomatikaste

Salatid

Keetmata tomatikaste

Paprika erakogu
PrindiSoovita sõbrale
Serveeri röstitud saial või sepikul, liharoogade lisandina või pastakastmena (pastakastme tarvis tee kastet suurem kogus ).

1 portsjon 55 kcal.

kuni 20 min

6-7 tomatit1 punane paprika1 küüslauguküüs2 sl õli1 sl sidrunimahla2 sl värsket või 1/2 sl kuivatatud oreganotsoolapipart Valmistusõpetus:1. Lõika tomatid pooleks, eemalda seemned ja haki viljaliha väikesteks kuubikuteks.2. Pese paprika, eemalda seemned ja haki väikesteks kuubikuteks.3. Peenesta küüslauk ja lisa see tomatitele ja paprikale.4. Lisa õli, sidrunimahl ja oregano. Sega kõik kastme ained korralikult läbi. Maitsesta soola ja pipraga ning jäta segu toatemperatuurile 1 t seisma, et maitsed saaksid seguneda.

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes