Uudiskiri Instagram Facebook
 
Salatid

Köögivilja-kartulitort

Salatid

Köögivilja-kartulitort

Rudolf Visnapuu 100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Priit Palomets
Roog meenutab väga tuttavat salatit nimega Kasukas. Samal meetodil võid valmistada ka torti. Ole aga ettevaatlik soola lisamisel, sest mõned komponendid on juba ise soolased.
Retsept
portsjonile
6 tk (keedetud) Kartul
2 tk (keedetud) Muna
2 tk (keedetud) Peet
4 tk (keedetud) Porgand
4 tk soolakurk
1 tk Sibul
150 g Eesti juust
150 g pähklid
300 g konservherned
5 dl Majonees
Sool
Must pipar
Petersell
Riivi kõik ained eraldi kaussidesse. Võta suur taldrik ( või ilma põhjata tordivorm ) ja pane riivitud toiduained kihiti. Näiteks: 1. kiht - 0,5 kogust kartulit                        2. kiht - kurk3. kiht - 0,5 kogust sibulat                        4. kiht - majonees5. kiht - ülejäänud kartulid                        6. kiht - ülejäänud sibul7. kiht - majonees                                       8. kiht - porgand9. kiht - muna                                             10.kiht - pähklid11.kiht - majonees                                   12.kiht - juust13.kiht - majonees                                   14.kiht - hernedKaunista hakitud peterselliga või samade ainetega, mis on tordis. Retsept on mõeldud neljale inimesele.

KOMMENTAARID

piret 20.dets 2006 20:46
Vaatasin just raamatust järele, seal polnud ka peedikihti mainitud, pildilt paistis, et kusagil keskel. Selles raamatus on üldse kahjuks palju vigu :(
vamari 17.dets 2006 17:44
Kuhu läheb peet?
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga