Uudiskiri Instagram Facebook
 
Salatid

Kodujuustu-tuunikalasalat

Salatid

Kodujuustu-tuunikalasalat

Angeelika Kang 100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaak
Kerge ja hea salat sobib hästi palava suvepäeva eineks.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
1 purk Tuunikalatükid vees (185g konserv)
300 g Aeduba (rohelised)
1 tk Punane sibul
1 peotäis Redis
1 peotäis Roheline salat
200 g Kodujuust
Basiilik (värske)
KASTE
2 sl Oliiviõli
1 tl Valge veini äädikas
1 tl Vedel mesi
Sool
Must pipar
Kurna tuunikalatükid veest. Lõika aedoad pooleks ja auruta või keeda soolaga maitsestatud vees 5 minutit. Lõika sibul viiludeks ja poolita redised.
Kastme jaoks sega omavahel oliiviõli, veiniäädikas, mesi, sool ja must pipar. Lao kõik salatiained serveerimistaldrikule ja vala üle kastmega.

KOMMENTAARID

Repsik 02.juuni 2013 14:56
Kuidagi vesine jäi. Kas või selle põhjuseks olla see, et kasutasin Härmavilja külmutatud aedubasid (muidugi kurnasin eelnevalt ikka ära)?
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga