Uudiskiri Instagram Facebook
 
Salatid

Idamaine veiselihasalat

Salatid

Idamaine veiselihasalat

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Idamaine lihasalat
Retsept
portsjonile
3 küünt Küüslauk
0.5 tl Must pipar
3 sl Õli
Roheline sibul
400 g veise sisefilee
200 g Kirsstomatid
1 tk Kurk
Salatilehed
KASTE
1 sl Kalakaste
2 sl laimimahl
2 sl Teriyaki kaste
1 sl Sojakaste
2 tl Tšilli (hakitud)
2 tl Fariinsuhkur
Sega omavahel kalakaste, laimimahl, teriyaki kaste, sojakaste, tšilli ja fariinsuhkur. Lõika liha viiludeks. Vala pool kastmest lihale. Lisa hakitud küüslauguküüned, pipar, ja 2sl õli. Sega ühtlaseks ja lase lihal paar tundi toatemperatuuri maitsestuda.Kuumuta pannil ülejäänud õli ja pruunista liha. Tõsta tulelt ja jahuta. Aseta vaagnale salatilehed, tükeldatud tomatid, viilutatud kurk, hakitud sibulavarred ja ribadeks lõigatud liha. Nirista peale kastet ja serveeri.

KOMMENTAARID

Brüleekreem 25.sept 2011 23:29
Häh, ma olen seda juba pool aastat tagasi kiitnud ;) Aga ega küll küllale liiga ei tee.
Brüleekreem 25.sept 2011 23:29
Kiidan ka. Vahepeal kuulus see salat mul raudselt nende toitude hulka, mida külalistele pakkuda. Nüüd olen leidnud uued lemmikud, kuid täna üle pika aja seda salatit tehes maitses see ikka hästi.
Brüleekreem 16.jaan 2011 20:25
See on meie pere üks vaieldamatu lemmikuid. Lihtsus maistvus.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes