Uudiskiri Instagram Facebook
 
Segasalatid

Suitsukana-avokaadosalat

Segasalatid

Suitsukana-avokaadosalat

Lia Virkus Pere ja Kodu
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Serveeri salatiained vahelduseks vaagnal eraldi kuhjadena. Nii saab iga sööja endale ise meeldiva salati taldrikule kokku tõsta. Loomulikult võib aineid ka muuta. Hallitusjuust ja peekon on suurepärane kooslus, eriti koos sinepise õlikastmega.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
2 tk Avokaado
400 g Suitsukana
200 g Kirsstomat
100 g Beebispinat
200 g Suitsupeekon
50 g Hallitusjuust (näiteks Roquefort)
KASTE
Punase veini äädikas või
2 sl Palsamiäädikas
4 sl Oliiviõli
2 tl Dijoni sinep
Sool
Must pipar
Pane kastmeained väiksesse kaanega purki ja loksuta segi. Koori avokaadod ja lõika kuubikuteks. Tükelda suitsukana. Poolita kirsstomatid. Pruunista peekoniribad pannil ja tükelda. Pese spinatilehed ja kuivata. Pane vaagnale neli kuhja: avokaado, suitsukana, spinat ja tomat. Puista kuhjad üle hakitud peekoniga ja murenda peale hallitusjuust. Nirista üle kastmega. Serveeri kohe.

Uued retseptid

Lavaššis küpsetatud kana

Kanaliha
Lavaššis küpsetatud kana