Uudiskiri Instagram Facebook
 
Segasalatid

Baklažaan tomati ja punega

Segasalatid

Baklažaan tomati ja punega

Suur kokaraamat
PrindiSoovita sõbrale
Vürtsikas lisand baklažaanist ja tomatist.
Retsept
portsjonile
300 g baklazhaani
soola
125 g purustatud tomateid
2 küüslauguküünt
värskelt jahvatatud musta pipart
1/2 tl kuivatatud punet
1/2 kimpu peterselli
praadimiseks toiduõli

Lõika baklažaan algul pöidlapaksusteks viiludeks ja siis kuubikuteks ning pane 10 minutiks soolvette. Prae kuivaks nõrutatud baklažaanikuubikud pidevalt segades kuldpruuniks. Lisa purustatud tomatid ja puhastatud ning pressitud küüslauk. Maitsesta soola, pipra ja punega.
Lase segu keema tõusta ja tõsta siis taldrikule jahtuma. Puista peale hakitud petersell.
 

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes