Uudiskiri Instagram Facebook
 
Segasalatid

Farfalle kapparite ja tomatiga

Segasalatid

Farfalle kapparite ja tomatiga

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Kirsstomatid on maitsvad ja magusad ning neid kasutades jääb roog eriti atraktiivne. Ent sama hea tuleb salat ka tükeldatud suvistest eestimaistest tomatitest. Soovi korral lisa toidu hulka veidi vahukoort.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
300 g Farfalle
250 g kirsstomatid
2 kuni 3 küünt Küüslauk
30 tk (umbes) väike kappar
1 dl Oliiviõli
8 lehte Basiilik (värske)
Sool
Must pipar
PEALE
Parmesan v. muu kõva juust
Basiilik (värske)
Poolita kirsstomatid ja tükelda küüslauguküüned. Rebi basiilikulehed tükikesteks. Pane nimetatud ained koos kapparite ja oliivõliga suurde kaussi. Maitsesta soola-pipraga, jäta seisma. Keeda farfalle rohkes soolaga maitsestatud vees pehmeks ning nõruta, sega seejärel tomatisegu pasta hulka. Serveeri riivitud juustu ja värske basiilikuga. Retsept on mõeldud neljale inimesele.

KOMMENTAARID

Hindaja 27.märts 2012 20:19
Täitsa tore salat aga järgmiseks päevaks pole m6tet hoida, kuna roheline närbub ära.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga