Uudiskiri Instagram Facebook
 
Seeneroad

Odratangud seenekastmega

Seeneroad

Odratangud seenekastmega

Angelica Udeküll ajakiri Naised
PrindiSoovita sõbrale
Eelista 35% rõõska koort, sest see jätab kastme paksemaks. Lahjema koore puhul peab kastmesse lisama ka paksendajat või jahu.
Retsept
portsjonile
100 g Keedetud odratang
6 tk Šampinjonid
0.5 tk Harilik sibul
200 g Rõõsk koor
2 tl Aedtill
4 viilu Peekon
Haki sibul ja pruunista pannil.
Viiluta šampinjonid ja lisa pannile sibula juurde. Pruunista läbi.
Vala juurde rõõsk koor ja lase kaste keema. Maitsesta tilliga.
Lase vesi keema ja maitsesta soolaga. Vala juurde odratang ja keeda, kuni tangud on pehmed. Arvesta keetmiseks umbes pool tundi.
Viiluta peekon ja prae mõlemalt poolt kuldpruuniks.
Vormi taldrikule tassiga odratangu kuhi, vala peale seenekaste ja kõrvale aseta praetud peekon.
200 grammi 35%-list rõõska koort annab 220 kcal rohkem kui 10%-ne koor.
Odratang paisub veidi rohkem kui kaks korda. 100 grammi keedetud tangu saamiseks võta 50 grammi kuiva tangu.

KOMMENTAARID

raul 11.okt 2010 12:50
kas siis tangud või kruubid (pildil)? keetmisaja järgi vist siiski esimesed...
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool