Uudiskiri Instagram Facebook
 
Muu

Kollase pilviku vürtsiroog

Muu

Kollase pilviku vürtsiroog

Soome
PrindiSoovita sõbrale
Vürtsikas pilviku-tomati-kabatshokiroog.
Retsept
portsjonile
1 l puhastatud, tükeldatud kollaseid pilvikuid
1 sibul
1 sl õli
1/2 kabatšokki
1 purk purustatud tomateid (400 g)
1 tl soola
1 sl sibulapulbrit
1 tl aedniku ürdisegu
1 1/2 dl vett
1-2 créme fraiche´i ehk hästi värsket paksu hapukoort
Valmistusviis Peenesta sibul, kuumuta pannil õli ja prae selles põgusalt seeni ning sibulat. Lisa hulka tikusarnasteks viiludeks lõigatud kabatshokk. Sega hulka purustatud tomat ja maitseained ning vesi. Lase hetke haududa. Lisa koor ja kuumuta rooga. Paku vürtsirooga keedetud riisi ja salatiga. 

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga