Uudiskiri Instagram Facebook
 
Muu

Seenehautis II

Muu

Seenehautis II

Kodukiri.
PrindiSoovita sõbrale
Maitsev seenehautis sobib köögiviljade, liha- või kalaroogade lisandiks või küpsetiste täidiseks.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
1 tk peenestatud sibul
50 g margariin
6 dl kupatatud segaseened
0.75 dl nisujahu
6 dl piim ja koor
1 tk puljongikuubik
sojakaste
sool
Must pipar
Basiilik (kuivatatud)
Lase sibul kastrulis rasva sees korraks keema ja pane ka tükeldatud seened koos sibulaga keema ning pruunistuma. Tõsta kastrul tulelt, riputa sinna jahu. Lisa piim ja koor. Aja hautis pidevalt segades keema. Keeda 5-10 minutit. Lisa hautisele purustatud puljongikuubik ja maitseained. Sega ning maitse. Serveeri koos köögiviljadega või liha- või kalaroogade lisandina või siis küpsetiste täidisena. Antud kogustest saab 6 portsjonit.

Märksõnad

seenehautisii

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga