Uudiskiri Instagram Facebook
 
Supid

Maroko kalasupp rannakarpidega

Supid

Maroko kalasupp rannakarpidega

Martin Hanson 100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
küüslaugust, tšillist, oliiviõlist ja soolast.
Maroko kalasupi teeb eriliseks punakas tekstuur ja imetabane
hapukas-magus mekk. Superhea lõunasöök või
linnupete enne õhtusööki.
Supileeme juurde pakun aga tilliga maitsestatud võikirmega
ahjusooja nisukukli.
Retsept
portsjonile
1 l Kalapuljong
200 g forell või lõhe
200 g kohafilee
100 g krevetid (hiidkrevetid ja pisemad)
200 g Rannakarbid
200 g Kartulid
1 tk porgand
1 tk sibul
1 tk Punane sibul
sool, pipar
ingveripulber
näpuotsaga jahvatatud paprikat
Cayenne'i pipar
Tšillipulber
Kaneel (jahvatatud)
1 väike pakk tomatipasta
Lisa kalapuljongile tükeldatud kartul ja porgand, sool, piprad, ingveri- ja paprikapulber, tomatipasta ja kaneel. Hauta, kuni kõik on pehme. Poolel hautamisel lisa viilutatud sibulad. Enne lõppu lisa kalalised: forell, koha, krevetid ja karbid. Lase väga kergel tulel vaikselt podiseda, kuni leemele hakkab kate peale tekkima. Sega suppi üsna sageli. Enne serveerimist lase jahtuda ja kaunista murulauguvartega.

KOMMENTAARID

Kiisu 23.okt 2010 13:02
Tegin seda oma eksamiks toitlustuse alal, ja see oli täiesti võimatult hea!
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes