Uudiskiri Instagram Facebook
 
Supid

Forelli-tomatisupp

Supid

Forelli-tomatisupp

Angeelika Kang 100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Huvitav kombinatsioon tomatist ja forellist, mille tulemuseks on imehea vürtsikas külma aja supp.
Retsept
portsjonile
2 sl õli
1 tk sibul
2 küünt Küüslauk
400 g Purustatud tomatid
1 l Kalapuljong
4 tk Kartul
2 tk Porgand
1 tl Tüümian
1 tl Suhkur
2 sl värskeid hakitud ürte (basiilik, pune jmt)
1 sl roheline pesto
400 g forellifilee
Haki sibul ja küüslauguküüned. Lõika kartulid ja porgandid kuubikuteks. Kuumuta potis õli. Lisa hakitud sibul ja küüslauguküüned. Kuumuta mõni minut. Lisa tomatid, vala juurde puljong ja kuumuta keemiseni. Lisa ka kartulid, porgandid ja tüümian. Maitsesta suhkru ja pestoga. Keeda, kuni kartulid on pehmed. Lõika forellifilee kuubikuteks ja lisa supile. Keeda veel 5 minutit.Lisa hakitud ürdid. Serveeri sepiku või itaaliapärase leivaga. 1 portsjon ~360 kcal

KOMMENTAARID

annyi 08.nov 2011 22:55
Ka minu perele väga meeldis ! Puljongit ei kasutanud, ei tee seda kunagi ja ei usu, et maitse sellest midagi kaotas. Kuna purust.tomatid olid juba isegi chilliga, siis ka pesto jäi seekord välja. Ja tulemus oli täiega hea! Julgen soovitada!
chocolate 20.jaan 2011 18:29
väga-väga-väga maitsev! seda teeb teine kord kindlasti veel!
Merje Maripuu 25.okt 2010 19:41
Mu arvamus on - see ei ole nii maitsev, et supi sees oleks tükeldanud või purustatud tomatid.
Merliiin 30.juuli 2010 14:27
Tegin küll kuumsuitsu forelliga, aga ikkagi vääääga maitsev supp!
Kuku 03.mai 2010 15:14
Liiga hea, et mitte proovida :P
Kiki 02.nov 2009 17:01
Väga maitsev!
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Pardi-ja sea rillette

Pidu
Pardi-ja sea rillette