Uudiskiri Instagram Facebook
 
Supid

Kodune seljanka

Supid

Kodune seljanka

Angelica Udeküll Nädalakiri Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Leppard
Kiirversioon lihaseljankast näeb ette, et liha ja puljong on juba valmis keedetud. Kui soovid, lisa supile ka eelnevalt kupatatud ja pehmeks keedetud neer (kuni 70g).
Retsept
portsjonile
6 dl Lihapuljong
1 spl Õli
100 g Sibul
100 g Soolakurk
120 g Kartul (soovi korral)
50 g Tomatipasta
1 leht Loorber
Sool ja pipar
Karamellsuhkur (veidi maitseks)
95 g Vasikaliha (keedetud)
110 g Veiseliha (keedetud)
50 g Keedusink (või neerud)
40 g Viiner
4 spl Hapukoor (serveerimiseks)
1.  Haki sibul ja kuumuta potipõhjas õli sees läbi.
2.  Lisa tomatipüree ja hauta paar minutit.
3.  Haki kurk ja lisa potti.
4.  Lisa puljong ja maitseained. Lase segu keema.
5.  Koori kartulid ja lõika kuubikuteks ning lisa potti. Keeda, kuni kartul on pehme.
6.  Lõika liha, sink ja viinerid kuubikuteks või viiludeks ning lisa supi hulka
7.  Serveeri hapukoore ja maitserohelisega.

KOMMENTAARID

Airi 26.nov 2017 13:11
Olen aastaid juba seda retsepti kasutanud. super lihtne ja våga hea supp. mees ja laps kiidab alati! :)
Redone 03.nov 2017 18:47
Väga maitsev! Panin samuti oliive. Soola ei lisanud üldse, sest oli niigi piisavalt soolane.
kokk 20.nov 2012 23:28
aga kus on sinep jäätud, see oleks viimane punkt supile, siis oleks ehtne.
Anni 18.okt 2012 16:02
Väga maitsev! Lisasin veel oliive. Pole üldse raske valmistada kui algselt arvasin.
brrrr 04.märts 2012 19:49
Hoiatus soolaga seoses! Sel supil on koostisosad juba soolased!
kullake 06.jaan 2012 19:34
päris hea!;)
märduu 26.okt 2011 10:39
minu lemmik supp väga hea
pllix 01.veeb 2011 10:04
hästi nämma,just meie pere lemmik
Ka 31.jaan 2011 16:58
paha :T
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes