Uudiskiri Instagram Facebook
 
Supid

Värskehernesupp tomati ja peekoniga

Supid

Värskehernesupp tomati ja peekoniga

Toomas Volkmann Oma Maitse
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Mark Raidpere
Serveeri suppi koos lusikatäie värskelt valminud pestoga.

20-40 min

Retsept
portsjonile
700 g Herned (värsked või külmutatud)
150 g Kuumsuitsupeekon
3 tk Šalottsibul
8 tk Kobartomat
1.5 tk Porgand
3 spl Või
2 küünt Küüslauk
1.5 - 2 l Kanapuljong
Aedtill
Petersell
Sool
Must pipar
1.5 dl Rõõsk koor 35%-line
1. Haki kõik koostisosad kuubikuteks. Sulata poti põhjas või ja lisa küüslauk, kuumuta veidi. Tõsta juurde peekon, prae kergelt läbi. Pane juurde tükeldatud aedviljad ja kuumuta, seejärel eemalda tulelt ja lase 20 minutit maitsetel seguneda.
2. Lisa kuum puljong ja maitsetaimed ning lase supil madalal kuumusel kokku keeda. Maitsesta soola ja pipraga; 5–10 minutit enne serveerimist lisa rõõsk koor.
3. Supi kõrvale passib röstitud ciabatta ning supi sisse värske pesto.

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga