Uudiskiri Instagram Facebook
 
Supid

Lihtne viinerisupp

Supid

Lihtne viinerisupp

Heivi Peterson 100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Selle ülilihtsa ja maitsva supi valmistamine on jõukohane ka koolilapsele. Igaüks võib suppi varieerida vastavalt oma maitsele.
Retsept
portsjonile
2 tk Porgand
2 tk Suured kartulid
2 tk Varsseller
1 tk Porrulauk
12 dl Vesi
2 tk Puljongikuubik
300 g Viinerid
1 leht Loorber
6 kuni 8 tera Must pipar
Sool
hakitud petersell või basiilik
Haki porgandid ja sellerivarred kuubikuteks ja porru rõngasteks ning passeeri õlis mõni minut. Pane potti, vala üle keeva veega, murenda vette puljongikuubikud ja lase supipõhi keema.Lõika kartulid kuubikuteks ja lisa puljongile. Lõika viinerid ratasteks, prae pannil kuldpruuniks ja lisa supile. Lisa loorberileht ja pipraterad ning keeda seni, kuni aedviljad on valmis. Eemalda supist loorberileht. Maitsesta vajadusel soolaga ja puista üle hakitud maitserohelisega.Soovi korral võid suppi varieerida, lisades makarone, kasutades külmutatud juurviljasegu või mõnd pakisuppi jne. 1 minut enne keetmise lõppu võib lisada supisse kas marineeritud kurgi kuubikuid või jämedal riivil riivitud värsket kurki.

KOMMENTAARID

Maria 10.märts 2016 23:41
Hea supp
Saakal 09.nov 2008 09:02
Ei saa kurta
Sipsik26 03.veeb 2008 19:00
Väga hea.Tavaliselt ma suppi ei söö.Aga kui ise teen siis söön kindlasti.See oli üks parimaid
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes