Uudiskiri Instagram Facebook
 
Supid

Herne-püreesupp

Kui soovid paksemat suppi, siis lisa enne püreestamist herneste hulka ka keedetud kartul.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
1 l Vesi
2 sl puljongifond
200 g Külmutatud herned
Lase vesi keema ja vala juurde puljongifond.
Vala potti herned ja keeda mõni minut kuni herned on pehmed.
Püreesta saumikseriga ja maitsesta vajadusel soolaga.
# Suitsulisema maitse saad suitsukooti lisades.

KOMMENTAARID

arxitibi 27.nov 2010 09:17
Vähendasin vee kogust poole võrra ja ikka tuli üks jook. Isegi siin keskkonnas on üks parem hernepüreesupp.
Atsinna 15.veeb 2008 22:09
Loe sõnastikust Kastmepõhi ehk fond.
uniquegirl 15.veeb 2008 22:02
mis on puljongifond?
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga