Uudiskiri Instagram Facebook
 
Supid

Lihaseljanka I

Vene rahvustoit
Retsept
portsjonile
600 g Supikogu
100 g Vasikaliha
150 g Veiseliha
100 g Sink
100 g Vorst
200 g Neerud
200 g Sibul
2 tk Hapukurk
2 sl Kapparid
3 sl Kivideta oliivid
80 g Tomatipüree
50 g Või
100 g Hapukoor
0.5 tk Sidrun
Sool
Pipar
Maitseroheline
2 l Vesi
3 tk Loorberileht
Valmistusviis
Keeda kontidest ja lihast puljong, kurna.
Hauta hakitud sibulad või ja tomatipüreega.
Koori hapukurgid, lõika õhukesteks (2-3mm) viiludeks.
Lõika kooritud sidrun ketasteks.
Pane kõik toiduained keeva puljongisse koos loorberilehega, keeda 5-10 minutit.
Maitsesta, lisa hapukoor, lase veel kord keema tõusta.
 
 

KOMMENTAARID

Tinusik 27.jaan 2012 13:47
Kapparid on hapukas- soolase, veidi terava maitsega, nii olen ma kuulnud, maitsnud veel ise ei ole :)
külaline 25.jaan 2011 15:46
mis maitsega need kapparid on?
Maria 15.okt 2009 10:42
Neerud pane kõigepealt likku 2-3 tundi vähemalt. Siis 2 korda kupata. Lõikad kuubikuteks ja paned koos lihaga potti ja keedad sic 10min. Neerusid tuleb leotada ja kupatada et ei jääks haisu ja maitset(kusehais)
anu 02.jaan 2009 23:47
ja neerud, kuidas ja millal need lisatakse
merilin 14.veeb 2006 18:03
Need on teatava taime marineeritud õienupud, tugeva maitsega. Saadaval igas suuremas poes, enamasti oliivide ja muu sellise lähedal.
Annekas 14.veeb 2006 14:37
2 sl kappareid -ja mis asjad need veel on??
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes