Uudiskiri Instagram Facebook
 
Supid

Koorene räimesupp

Supid

Koorene räimesupp

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Pisut rõõska koort teeb lihtsast kartuli-räimeleemest imemaitsva ja toitva supi, mille kõrvale sobib eriti hästi juustuga võileib
Retsept
portsjonile
400 g Räimefilee
4 -5 tk kartul
1 tk suur porru
1 l vesi
1 -2 tk (kala)puljongikuubik
2 lehte Loorber
2 tl Sinepiseemned
1 dl Rõõsk koor
sool ja pipar
SOOVI KORRAL
veidi hapukoort serveerimiseks
Loputa ja nõruta kalafileed ning lõika umbes 2 cm suurusteks tükkideks. Koori ja tükelda kartulid. Loputa porru ja lõika õhukesteks viiludeks.
Aja vesi koos kartulikuubikutega keema. Lisa loorberilehed ja sinepiseemned, kartulitükid ja enamus porruviiludest ning keeda tasasel tulel umbes 15 minutit. Tambi kartulid ja porru pudrunuiaga läbi. Lisa rõõsk koor ja kalatükid ning keeda madalal kuumusel veel 5-7 minutit.
Vajadusel maitsesta supp soola ja pipraga. Serveerimisel tõsta igale portsjonile pisut hapukoort ja kaunista ülejäänud porrurõngastega.
Kogustest saab 4-6 portsjonit.

Märksõnad

räimesuppkoorene

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga